Trouwalbums


Luxury, Design & Handcrafted

 

De herinnering aan jullie bruiloft wordt nog mooier met een professioneel trouwalbum. De mooiste foto’s van jullie trouwdag verwerkt in een digitaal opgemaakt trouwalbum geven de foto’s dat extra beetje allure!

Luxery…

Alle albums zijn gevuld met prachtige afdrukken op echt Fuji DPII fotopapier. De albums zijn volledig lay-flat. Dit houdt in dat de pagina’s van links naar rechts mooi open blijven liggen. Een genot om te zien. Er is keuze uit verschillende albums, kleuren en materialen. Van oud roze naar prachtig leder of sjiek linnen.
Jullie album wordt geleverd in een prachtige luxe opbergkoffer geheel passend bij jullie trouwalbum.

Design…

De opmaak van de albums kenmerkt zich door eenvoud op een stijlvolle wijze. Jullie kunnen zelf een selectie aangeven van welke foto’s jullie terug willen zien in jullie album. Ik ga vervolgens met de opmaak aan de slag om een persoonlijk en uniek album voor jullie te maken.

Handcrafted…

Alle trouwalbums worden handgemaakt in het buitenland. Dit ambacht moet tot uiting komen in de perfectie en kwaliteit van het album. De mooiste materialen worden gebruikt, sjiek linnen, het mooiste leer of het unieke en eigentijdse ‘Sturdy Bond’. In de details wordt jullie album gemaakt. Waarbij de kleur van het boekbinders touw wordt afgestemd op de kleur van de cover. Dit maakt deze albums uniek en speciaal!

Mini-albums

Mini-albums zijn een verkleinde versie van jullie prachtige trouwalbum. Hetzelfde album, dezelfde kwaliteit maar net iets kleiner. Leuk om cadeau te geven aan jullie ouders of getuigen.

‘The ART Album’

‘The ART Album’ is het summum van de albums. Maar liefst 35 x 35 cm groot. Kijk dan spreken we nog eens over een trouwalbum. De opmaak is bijzonder, niet alleen de mooiste foto’s van jullie trouwdag krijgen een plekje in dit album, maar ook bijvoorbeeld teksten van jullie liefdesverklaring, de songtekst van jullie openingsdans of de speech van vader wordt creatief verwerkt in het album.
Tot slot wordt dit album geleverd met een opbergbox waarbij jullie covermateriaal gecombineerd wordt met hout. Wauw!

Speciale wensen?

Hebben jullie speciale wensen met betrekking tot jullie trouwalbum. Een speciale kleur voor de cover? Jullie Logo van de trouwkaart verwerkt in het album? Vraag het gerust….er is ontzettend veel mogelijk


Uiteindelijk moet jullie trouwalbum die prachtige blijvende herinnering zijn aan jullie mooie trouwdag!

 
 
 

Colors


As Wood, Eco Paper, Fine Linen, Sturdy Bond & Raw Leather

Dé trouwfotograaf in Limburg!

Neem direct contact op