Trouwalbums


Luxury, Design & Handcrafted

 

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in jullie leven en het is daarom belangrijk om deze herinnering op een speciale manier vast te leggen. Een professioneel trouwalbum is een prachtige manier om de mooiste momenten van jullie trouwdag voor altijd vast te leggen. Niet alleen kunnen jullie hierdoor nog jarenlang nagenieten van jullie speciale dag, maar het is ook een geweldig aandenken om aan anderen te laten zien.

Een trouwalbum van hoge kwaliteit is niet alleen een mooie manier om jullie trouwdag vast te leggen, maar het geeft jullie foto’s ook net dat beetje extra allure. Bij ons kun je kiezen uit verschillende albums, kleuren en materialen om ervoor te zorgen dat jullie trouwalbum volledig naar jullie smaak is. Alle albums worden gevuld met prachtige afdrukken op echt Fuji DPII fotopapier, zodat jullie foto’s er altijd op hun best uitzien. Daarnaast zijn alle albums volledig lay-flat, zodat de pagina’s mooi open blijven liggen. Dit zorgt voor een geweldige kijkervaring.

De opmaak van onze trouwalbums kenmerkt zich door eenvoud op een stijlvolle wijze. Jullie kunnen zelf een selectie aangeven van welke foto’s jullie graag in jullie album willen zien en vervolgens gaan wij aan de slag met het creëren van een uniek en persoonlijk album dat perfect bij jullie past. Onze trouwalbums worden allemaal handgemaakt in het buitenland, waarbij gebruik wordt gemaakt van de mooiste materialen zoals sjiek linnen, prachtig leer of het unieke en eigentijdse ‘Sturdy Bond’. Bij het maken van jullie album wordt veel aandacht besteed aan de details, waarbij zelfs de kleur van het boekbinders touw wordt afgestemd op de kleur van de cover. Hierdoor is elk album dat we maken uniek en speciaal!

Naast onze standaard trouwalbums bieden we ook mini-albums aan. Dit zijn verkleinde versies van jullie prachtige trouwalbum, maar dan net iets kleiner. Deze zijn perfect om cadeau te geven aan jullie ouders of getuigen. Wil je echt iets bijzonders? Dan is ‘The ART Album’ wellicht iets voor jullie. Dit album is maar liefst 35×35 cm groot en heeft een bijzondere opmaak. Naast jullie mooiste trouwfoto’s kunnen bijvoorbeeld ook teksten van jullie liefdesverklaring, de songtekst van jullie openingsdans of de speech van jullie vader op een creatieve manier worden verwerkt in het album. En als kers op de taart wordt ‘The ART Album’ geleverd met een prachtige opbergbox die is gemaakt van een combinatie van jullie covermateriaal en hout. Het resultaat is werkelijk adembenemend.

Hebben jullie speciale wensen met betrekking tot jullie trouwalbum? Bij ons is ontzettend veel mogelijk!

 
 
 

Colors


As Wood, Eco Paper, Fine Linen, Sturdy Bond & Raw Leather

Dé trouwfotograaf in Limburg!

Neem direct contact op