Day in a Life


Enjoy the little things in life,
For one day you will look back and realize
they were the big things.

‘Day in a Life’…een dag uit jullie leven, uniek vastgelegd.

Met ‘Day in a Life’ wil ik unieke momenten en verhalen vastleggen. Het gaat niet alleen om het maken van mooie foto’s, maar om het vastleggen van de authentieke momenten die een verhaal vertellen. Met mijn camera leg ik jullie leven vast, zoals het is. Geen geposeerde foto’s, maar echte momenten die jullie verhaal vertellen.

Ik geloof dat het leven bestaat uit kleine momenten die samen het grote geheel vormen. Het zijn deze momenten die ik vastleg tijdens een ‘Day in a Life’ reportage. Ik werk op een onopvallende manier en zorg ervoor dat jullie nauwelijks merken dat ik er ben. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft mij de kans om jullie verhaal op een authentieke manier vast te leggen.
Mijn ‘Day in a Life’ reportages zijn er voor mensen die op zoek zijn naar een unieke manier om hun verhaal vast te leggen. Of het nu gaat om jullie gezin, een bijzondere gelegenheid of gewoon een normale dag in jullie leven, ik ben er om deze momenten vast te leggen.

Mijn stijl van fotografie is puur en ongekunsteld. Ik hou van het spelen met licht en schaduw en creëer zo unieke beelden die jullie verhaal vertellen. De beelden zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar geven ook een kijkje in jullie leven. Het zijn herinneringen die voor altijd bewaard blijven.

Als ‘Day in a Life’ fotograaf ben ik op zoek naar de echte momenten die jullie verhaal vertellen. Ik ben niet geïnteresseerd in geposeerde foto’s, maar in de momenten die jullie leven zo uniek maken. Samen maken we een verhaal dat voor altijd blijft bestaan.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke manier om jullie verhaal vast te leggen, neem dan contact met mij op.

‘Enjoy life, in beautiful moments’

 

Enjoy the little things in life


4 uur fotografie
Luxe album 20 x 20 cm met 30 pagina’s
Unieke online Photo-Wall
Alle foto’s in hoge resolutie te downloaden


€ 499,-

Collect beautiful moments


6 uur fotografie
Luxe album 20 x 20 cm met 30 pagina’s
Unieke online Photo-Wall
Alle foto’s in hoge resolutie te downloaden


€ 699,-

 

Dé trouwfotograaf in Limburg!

Neem direct contact op