Basiscursus fotografie

Stel je voor: je loopt met je camera in de hand, klaar om de wereld om je heen vast te leggen op een manier die je nooit eerder voor mogelijk hield. Bij Ivar Fotografie is dit precies wat je kunt verwachten tijdens de basiscursus fotografie. Deze cursus is zorgvuldig ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden voor iedereen die meer uit zijn of haar foto’s wil halen.

Of je nu een enthousiaste beginner bent of al enige ervaring hebt met fotografie, de basiscursus fotografie biedt een inspirerende en plezierige leeromgeving voor iedereen. Tijdens de cursus ontdek je de kracht van handmatige instellingen en leer je om de M-stand op je digitale camera optimaal te benutten.

Je begint met twee boeiende theorielessen, waar je de basisprincipes van fotografie onder de knie krijgt. Ivar, neemt je mee op een reis door de wereld van camera’s, objectieven en de geheimen van de perfecte belichting. Je leert kijken met een fotografenoog en ontdekt hoe je prachtige composities kunt creëren.

Maar de echte magie gebeurt tijdens de praktijklessen. Samen met je medecursisten ga je aan de slag met het experimenteren en toepassen van de opgedane kennis. Je zult versteld staan van je eigen kunnen terwijl je meesterwerken creëert in de praktijk. En met een speciale avond gewijd aan avondfotografie, leer je de unieke schoonheid van de nacht vast te leggen.

Ivar gelooft in de kracht van samen leren en biedt je de mogelijkheid om je werk te bespreken met je medecursisten tijdens de thuisopdrachten. Zo krijg je waardevolle feedback en bouw je aan een hechte groep gelijkgestemden die net zo gepassioneerd zijn over fotografie als jij.

Bij Ivar Fotografie ontvang je niet alleen uitstekende begeleiding, maar ook handige hulpmiddelen die je helpen om je nieuwe vaardigheden te onthouden. Je krijgt toegang tot een uitgebreide presentatie en een unieke Spiek-kaart, zodat je altijd even kunt terugkijken op de opgedane kennis.

Hoe is de cursus opgebouwd…

2 lesavonden theorie van circa 2 uur tot 2 1/2 uur
1 ochtend (weekend) waarbij we in de praktijk gaan experimenteren & leren.
1 avond waarbij we in de praktijk gaan stoeien met avondfotografie

De Unieke Spiek-kaart

Jullie krijgen mijn eigen unieke Spiek-kaart. Een makkelijke kaart om mee te nemen en waarop je even kort terug kunt spieken!

Kosten

Met een investering van slechts € 225,- per persoon, geniet je van een complete en boeiende cursus die je niet alleen leert hoe je prachtige foto’s kunt maken, maar ook een unieke en plezierige ervaring biedt.

Schrijf je in voor de basiscursus fotografie bij Ivar Fotografie en ontdek hoe je jouw passie voor fotografie naar een hoger niveau kunt tillen.

Locatie

De lesavonden zullen plaatsvinden in

Kantoor Ivar Fotografie
Aan de Staldijk 8
5991 LV Baarlo

De praktijklessen zullen op een nader te bepalen locatie plaatsvinden!

Data cursus 1-2024

Maandag 8 januari van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur LET OP 20.00 uur start
Maandag 22 januari van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur
Zondag 28 januari van 9.30 uur tot ongeveer 12.30 uur
Maandag 5 februari van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur

Data cursus 4-2024

Dinsdag 14 mei van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur
Dinsdag 28 mei van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur
Zaterdag 8 juni van 9.30 uur tot ongeveer 12.30 uur
Dinsdag 18 juni van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur

Wees er snel bij want meestal is de cursus heel snel vol:)
Mochten alle cursussen al volgeboekt zijn, maak je dan geen zorgen, er komen weer snel nieuwe cursussen aan. Mail me gerust om je interesse kenbaar te maken!

Meld je nu aan voor deze basiscursus fotografie door een mail te sturen via onderstaand formulier of mail naar: fotografie@ivarjanssen.nl

[Minimaal 3 deelnemers, bij minder deelnemers zal de cursus geannuleerd worden!]

Aanmeldformulier