ReferentiesBruidsfotografie

Review van Hay & Anne - Bruidsfotograaf Venlo

Getrouwd: 30 augustus 2013
Bruidsfotograaf Venlo: Photography Ivar Janssen

Waardering:      


Review:

Venlo, 2013
Een half jaar voor onze bruiloft heeft Ivar een fotoshoot gemaakt van onze familie. Hier al hebben we kennis gemaakt met de mooie foto's die Ivar maakt.
Tijdens deze fotoshoot zijn er ook foto's gemaakt welke we voor uitnodigingen wilden gebruiken.

We hebben toen met Ivar uitgebreid besproken wat we met onze bruiloft wilden en al snel waren onze plannen duidelijk. Wij wilden geen "standaard"-foto's in een park, wij wilden iets anders en door het praten met Ivar kwamen we al snel uit op foto's maken in de binnenstad van Venlo. Één week van tevoren hebben we met z'n drieën een avond door de binnenstad gewandeld om mooie locaties te kiezen en hierbij een effieciente route vast te leggen zodat we op de dag zelf geen tijd zouden verliezen. Op de dag zelf hebben we 's morgens de bruidsfoto's gemaakt en deze zijn supermooi geworden. Ivar is zéér creatief en het resultaat mag er dan ook zijn!

Tijdens de ceremonie op het stadhuis heeft Ivar geweldige foto's gemaakt, we hebben niet eens gemerkt dat hij er was. De sfeer en alle belangrijke momenten heeft hij geweldig vastgelegd.
's morgens tijdens het opmaken en aankleden en na de ceremonie tijdens een diner op de feestlocatie heeft Ivar ook foto's gemaakt, hierdoor hebben we een mooie reportage van de hele dag gekregen.

Ivar levert de foto's snel en op een DVD. Wij hebben er ook voor gekozen om Ivar een fotoboek te laten maken. Ook hier komt Ivar zijn creativiteit goed naar boven. Dit fotoboek is echt super geworden en laat de hele dag mooi zien!


Deze review is geplaats op: www.onzetrouwfotograaf.nl

Bruidsfotograaf Venlo, Photography Ivar Janssen