ReferentiesBruidsfotografie

Review van Hai en Stans - Bruidsfotograaf Venlo

Getrouwd: 13 september 2013
Bruidsfotograaf Venlo: Photography Ivar Janssen

Waardering:      


Review:

Venlo, 2013
Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het direct goed met Ivar. Wij hadden het idee dat hij aanvoelde wat wij verwachtten van onze foto's en hij werd er tevens zelf ook enthousiast van.

Op de trouwdag zelf heel prettig samengewerkt. Doordat Ivar zelf ook al op de fotolocatie geweest was had hij direct al ideeen voor foto's waardoor we snel en effectief aan de slag konden. We waren dan ook snel klaar met een uitmunted resultaat.
Bij de ceremonie zelf heeft Ivar een aantal belangrijke, pure momenten heel mooi vastgelegd. Ondanks dat hij foto's heeft gemaakt uit een groot aantal hoeken hebben we niet het idee gehad dat hij constant aan het rondlopen was tijdens de ceremonie. Sterker nog, we hebben hem amper opgemerkt tijdens de ceremonie zelf.

Uiteindelijk heeft Ivar op eigen inititatief ook nog enkele hele mooie detail foto's gemaakt van jurk, ringen, kostuum, boeket enz.
Foto's werden uiteindelijk heel snel persoonlijk afgeleverd in een mooi hoesje (wij hebben ervoor gekozen om de foto's enkel op dvd te laten zetten). Het resultaat was echt prachtig, van intieme shots tot ietwat kunstzinnige moderne foto's.


Deze review is geplaats op: www.onzetrouwfotograaf.nl

Bruidsfotograaf Venlo, Photography Ivar Janssen