Over mij

‘Professioneel absoluut, maar wel met een vleugje humor en een flinke dosis gezelligheid’ 


 

Welkom, mijn naam is Ivar, ooit vernoemd naar een Noorse schrijver. Nu jaren later schrijf ik zelf ook, zij het met licht. Per slot van rekening betekent fotografie letterlijk 'schrijven met licht'. Opgegroeid in Venlo (Limburg), woon ik nu in het pittoreske Baarlo. Zonnig weer, mijn vrouw en  dochter, fotograferen, whiskey, muziek en lezen zijn de dingen die mij vrolijk maken.
 

Magische en liefdevolle bruidsfotografie.


Vol passie, creatief en altijd op het scherpst van de snede wil ik de mooiste foto's van jullie trouwdag maken. Enthousiast als het moet en op de achtergrond als het hoort.
Sinds 2010 werk ik als professioneel bruidsfotograaf. Ik heb al vele bruiloften mogen fotograferen. Telkens opnieuw op zoek naar die speciale momenten op een bijzondere dag. Momenten van een lach, momenten van een traan.

Humor en gezelligheid dragen bij aan een ontspannen sfeer. Een sfeer die belangrijk is zodat jullie ontspannen op de foto staan. Altijd op zoek naar het mooiste natuurlijke licht. De combinatie van mooi licht en een ontspannen sfeer moet die magische plaatjes opleveren. Oftewel...mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door de moderne journalistieke reportage-stijl met een klein vleugje klassiek.

Een foto zegt meer dan woorden, een foto met echte emoties van echte momenten met dat beetje extra. Door deze 'journalistieke stijl' zijn de foto's ongedwongen, spontaan maar vooral echt!

 

Graag leg ik jullie liefde op een unieke wijze vast. Een bruiloft, een loveshoot...Let's do it!

 


Ivar