Stijl & werkwijzeBruidsfotografie


 

'Wedding photography with Ivar is easy. It's fun. It's beautiful. It's forever.
My packages are simple. My service is honest'

 

Jullie beleven jullie bruiloft, en ik maak ongemerkt de foto’s. Op jullie bruiloft meng ik me onder de gasten om de bijzondere, onverwachte en mooie momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Ik kijk, kijk en kijk op zoek naar die bijzondere momenten, een lach, een traan, een omhelzing, om op het juiste moment, in een mooie compositie, met de juiste lens die fantastische foto te maken.


Een foto die meer zegt dan woorden, een foto met echte emoties van echte momenten en met dat beetje extra. Door deze ‚journalistieke stijl’ zijn de foto’s ongedwongen, spontaan maar vooral echt. Ik vraag jullie niet om te poseren, ik vraag jullie niet om in de lens te kijken maar laat jullie de bruiloft beleven. Maar een trouwreportage is pas compleet als alles van de dag is vastgelegd. Niet alleen de kus, het ja-woord en het aansnijden van de taart. Maar ook de voorbereidingen voor de bruiloft, de bruidsjurk welke nog hangt te wachten om aangetrokken te worden. De kleine details zoals de ringen of dat aparte patroon in de trouwjurk. En een mooie portretshoot op locatie met een mooie sfeer en licht. Wel geregisseerd maar niet geposeerd.

Oftewel…mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door de moderne journalistieke reportage-stijl met een klein vleugje klassiek.

Voorbespreken…

Voordat het zover is, wil ik tijdens een kennismakingsgesprek graag eerst persoonlijk kennis met jullie maken. De 'klik' tussen mij als fotograaf en jullie als bruidspaar moet goed zijn, zodat jullie ontspannen voor de lens verschijnen. net als jullie trouwdag, moeten de foto’s helemaal bij jullie passen.FEARLESS PHOTOGRAPHERS
Als professional ben ik aangesloten bij Fearless Photographers