Blog

Posted in Bruidsfotograaf Venlo, Trouwfotograaf Venlo, Trouwreportage Venlo, Limburg

Bruidsfotografie Venlo met Dick & Dianne…Let's Party!

Deze dag begint voor mij als fotograaf bij Dick & Dianne thuis, temidden van hun familie, vrienden en bekenden. De ballonnen al in vol ornaat aanwezig om hun huiskamer op te vrolijken. De eerste foto's worden geschoten. 

Na wat wijze woorden, koffie en broodjes vertrekt het geschelschap richting Domani in Venlo waar het huwelijk voltrokken zal gaan worden. De trouwabtenaar is in dit geval de peettante van de bruidegom, dus het krijgt allemaal een heel persoonlijk tintje.

Nadat de moeder van de bruidegom mooie woorden heeft gesproken, is het de beurt aan Lex Uiting, broer van de bruidegom. Lex bekend van radio en televisie heeft speciaal voor het aanstaande paar een schitterend nummer geschreven in het Venloos dialect.....'Vanaaf Vandaag'. Het nummer zal later een ware hit blijken in de Nederlandse hitlijsten.

Na twee maal het ja-woord gehoord te hebben vertrekt het gezelschap richting de toost en de borrel. Wederom worden er wijze woorden gesproken. Het bruidspaar had van tevoren aangegeven geen bruidsreportage te willen, dus beperkten we ons tot een paar snelle foto's in de binnenstad van Venlo op weg naar Eigenwijs waar het dinner en feest zal plaatsvinden. Het dinner met de nodige wijze woorden wordt opgevolgt door het feest....een knalfeest!

Na een spetterend groots entree van het bruidspaar, volgt muziek, dans en feesten. Ben Verdellen komt het paar verrassen met een optreden, maar de klapper van de avond is Zoemaar, de Venlose dialect-band welke weliswaar gestopt zijn, maar voor deze gelegenheid nog een keer optreden. Reden: de bruidegom is de drummer van Zoemaar. Het wordt een waar spektakel welk doorgaat tot in de late uurtjes.

Tegen middernacht, pak ik mijn fototas weer in om het feestgedreus achter me te laten en huiswaarts te gaan met kaartjes vol met nieuwe beelden.